Valencia CF

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Valencia CF. Relatiemarketing.nl  verzorgt al jarenlang op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Valencia. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadio Mestalla. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Valencia heeft een mooi Nederlands verleden, met oud-spelers als Faas Wilkes en Johnny Rep en trainers als Guus Hiddink en Ronald Koeman. Het meeste recente succes van Valencia dateert uit het seizoen 2004. De club uit de sinaasappelstad won niet alleen de UEFA Cup maar ook de Spaanse Primera Division. In het machtige Estadio Mestalla kunt u samen met 55.000 supporters genieten van Spaans topvoetbal.

Valencia is de stad van de paella, een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken. De bruisende kuststad biedt cultuur, strand, mooi weer, een modern nieuw gedeelte, maar ook een prachtig authentiek centrum met karakteristieke panden en sfeervolle straatjes. De combinatie tussen topvoetbal en een prachtige stad zijn een garantie voor een geslaagde trip.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.