Tottenham Hotspur

Boek nu uw voetbalreis naar Tottenham Hotspur bij Relatiemarketing.nl. Door jarenlange ervaring in het verzorgen van voetbalreizen naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen weten wij als geen ander waar uw voetbalreis aan dient te voldoen. Bij al onze voetbalreizen stelt u gemakkelijk en snel zelf uw eigen voetbalreis samen door te kiezen uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan White Hart Lane. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Tottenham Hotspur komt net als hun aartsrivaal Arsenal uit het noorden van Londen. De thuishaven van de Spurs, White Hart Lane, doet klassiek aan en is zeer sfeervol. Oud-spelers als Paul Gascoigne, Osvaldo Ardiles en Gary Lineker hebben met The Spurs altijd garant gestaan voor attractief en verzorgd voetbal. De laatste jaren is Tottenham weer bezig aan een opmars.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven die van de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.