Sporting CP

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Sporting CP. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Superliga (Portugal) en Sporting CP. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Estádio José Alvalade. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Sporting Lissabon (officieel Sporting Clube de Portugal) is de Portugese voetbalclub die uitkomend in de Primeira Liga. De club werd opgericht op 1 juli 1906 door Jose Alvalade. Sporting is een van de "grote drie", samen met FC Porto en aartsrivaal en stadsgenoot Benfica. Estádio José Alvalade werd ter gelegenheid van de Europese Kampioenschappen van 2004 in Portugal gebouwd. Tevens was Sporting Portugal opzoek naar een nieuwe accommodatie. Daarom werd er net naast het oude stadion van Sporting een nieuw complex gebouwd. Het stadion werd op 6 augustus 2003 geopend met een wedstrijd tussen Sporting Portugal en Manchester United (3-1). Tijdens het EK heeft het stadion drie groepswedstrijden georganiseerd. Verder werd er ook nog de kwartfinale gehouden en als klapper de halve finale tussen Portugal en Nederland (2-1).

De indrukwekkende sfeer in het Estádio José Alvalade zal u verrassen. Beleef met Relatiemarketing.nl een wedstrijd van Sporting CP en geniet daarnaast van de gezellige stad Lissabon met zijn vele terrassen en restaurants.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.