SL Benfica

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar SL Benfica. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Superliga (Portugal) en SL Benfica. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Estádio da Luz. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Estádio da Luz is het grootste stadion van Lissabon en is de thuishaven van voetbalclub Benfica. Het stadion ligt niet ver buiten het stadscentrum van Lissabon en dichtbij de concurrent Estádio José Alvalade. Het stadion werd officieel gebouwd in 1954 maar is voor de Europese Kampioenschappen in 2004 nagenoeg gesloopt en herbouwd. Momenteel heeft het stadion ruim 65.000 zitplaatsen. Estádio da Luz betekent in het Portugees 'Stadion van het Licht'. Supporters van Benfica noemen het de 'Kathedraal'. In 2014 is het stadion decor geweest voor de Champions League finale. Tijdens Europese kampioenschappen van 2004 heeft Estádio da Luz drie groepswedstrijden, de kwartfinale tussen Portugal en Engeland (2-2) en de finale tussen Griekenland en gastland Portugal (1-0) georganiseerd.

De sfeer in het Estádio da Luz zal u verrassen. Beleef met Relatiemarketing.nl een wedstrijd van SL Benfica en geniet daarnaast van de gezellige stad Lissabon met zijn vele bars en restaurants.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.