Sevilla FC

Ga via Relatiemarketing.nl op voetbalreis naar Sevilla FC. Relatiemarketing.nl verzorgt al ruim 19 jaar compleet verzorgde voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Sevilla. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Sevilla Fútbol Club speelt de thuiswedstrijden in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, waar de ploeg gesteund wordt door ruim 45.000 enthousiaste supporters. 'Los Rojiblancos' wonnen in 2013, 2014, 2015 en 2016 de Europa League en ook in eigen land is de club succesvol met overwinningen van de Copa Del Rey en de Spaanse Supercup.

Het Zuid-Spaanse Sevilla is de hoofdstad van Andalusië. De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een mooie voetbalreis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.