Real Madrid

Boek online uw voetbalreis naar Real Madrid bij Relatiemarketing.nl. Door jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Madrid bent u bij Relatiemarketing.nl aan het juiste adres voor advies op maat. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en (officiële) tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadio Bernabeu. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Real Madrid straalt een en al klasse uit: topspelers, het maagdelijk witte shirt en natuurlijk het stadion. Bij thuiswedstrijden zullen ruim 80.000 fanatieke socios het imposante Estadio Bernabéu bezoeken! Real Madrid kan buigen op de meest succesvolle geschiedenis van het hele Europese continent. In het verleden speelden vele topspelers als Alfredo di Stéfano, Hugo Sánchez, David Beckham, Zinedine Zidane en Raul Gonzalez voor 'de Koninklijke'.

Madrid wordt ook gezien als de ‘uitgaansstad’ van Spanje. Met veel theaters, musea, pleinen en prachtige bezienswaardigheden zult u zich geen moment gaan vervelen in de Spaanse hoofdstad. ’s Avonds kunt u terecht in één van de talloze barretjes en discotheken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.