Real Betis Sevilla

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Real Betis Sevilla. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Sevilla. Persoonlijke aandacht en deskundig advies heeft Relatiemarketing.nl hoog in het vaandel staan. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan stadion Benito Vilamarin. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Real Betis Balompié, beter bekend als Real Betis, mag zich sinds 1935 eenmalig landskampioen van Spanje noemen. Na dit succes veroverde de Zuid-Spaanse club in 2005 de volgende grote prijs: de Copa del Rey. De laatste jaren pendelt de club tussen de Primera Division en de Segunda Division. Wat blijft is de ongekende sfeer tijdens de thuiswedstrijden in het Estadio Benito Villamarín. De stadsderby tegen Sevilla FC geldt als één van de meest beladen duels van Spanje.

De hoofdstad van Andalusië en de vierde grootste stad van Spanje heeft de bezoeker heel wat te bieden. De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een voetbalreis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.