RCD Espanyol

Reis met Relatiemarketing.nl naar RCD Espanyol.Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Barcelona. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadi Cornellà-El Prat. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

In de schaduw van grootmacht FC Barcelona is Reial Club Deportiu Espanyol al jarenlang een stabiele middenmoter in de Primera Division. Met de opening van het nieuwe stadion Cornellà-El Prat heeft Espanyol een volgende stap in het creëren van een eigen identiteit gezet. In de prijzenkast van de club uit Barcelona prijken enkele bekerzeges, de laatste Copa del Rey werd in 2006 gewonnen. Een jaar later werd de UEFA Cup-finale na strafschoppen verloren van FC Sevilla.

Naast topvoetbal heeft Barcelona nog veel meer te bieden! De metropool staat bol van de typisch Spaanse pleinen, boulevards en natuurlijk het strand aan de Middellandse Zee. Geniet met Relatiemarketing.nl van topvoetbal in Barcelona.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.