Paris Saint-Germain

Reis met Relatiemarketing.nl naar Paris Saint-Germain. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Ligue 1 (Frankrijk) en Parijs. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalweekend samen en kies uit hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan stadion Parc des Princes. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Paris Saint-Germain is momenteel dé club van Frankrijk met enkele langgekoesterde landstitels. De Parijse club speelt haar thuiswedstrijden in het historische Parc des Princes, dat plaats biedt aan ruim 48.000 voetbalfans. PSG speelt sinds 1974 onafgebroken in de hoogste klasse, geen enkele andere club speelt langer onafgebroken in de Ligue 1. Met sterspelers als Ángel Di María en landgenoot Edinson Cavani in de gelederen probeert de club een Europese grootmacht te worden.

Parijs wordt liefkozend de 'stad van de liefde' genoemd en is een ideale bestemming voor een citytrip. Met bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe is de Franse hoofdstad een absolute aanrader. Bezoek met Relatiemarketing.nl het prachtige Parijs en topclub Paris Saint-Germain!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.