Manchester City

Boek online bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Manchester City. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële voetbaltickets!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Manchester. Stel eenvoudig uw eigen voetbalreis samen en kies uw eigen vlucht, hotel en entreebewijs. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Etihad Stadium. Bij Relatiemarketing.nl boekt u uw voetbalreis!

Manchester City FC speelt de thuiswedstrijden in het Etihad Stadium. Een nieuw modern stadion waar ‘The Citizens’ recente successen boekten met als absolute hoogtepunt de miraculeuze winst van de Premier League in 2012. De sterrenformatie uit Manchester gaat dit seizoen onder leiding van Pep Guardiola weer een gooi doen naar de titel. De stadsderby tegen Manchester United geldt als de wedstrijd van het jaar.

Het historische centrum van Manchester staat bekend om de authentieke sfeer. De rijke geschiedenis op het gebied van cultuur, muziek en sport maken de stad een bezoek meer dan waard!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.