Malaga CF

Boek online bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Malaga CF. Relatiemarketing.nl organiseert al jarenlang op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Malaga. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan La Rosaleda. Uw voetbalreis naar Malaga boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Malaga is de laatste jaren opgeklommen naar de Spaanse (sub)top. In 2012/2013 stootte de club uit Andalusië zelfs door naar de kwartfinales van de Champions League. Malaga bouwt inmiddels aan nieuwe successen en hoopt de prijzenkast snel glans te kunnen geven met een grote prijs. Het temperamentvolle publiek maakt van uw bezoek aan Estadio La Rosaleda een onvergetelijke ervaring.

Malaga is al jaren een populaire bestemming voor een geslaagde citytrip. De afwisseling van het strand, de gezellige Spaanse straten, musea (o.a. Picasso) en het fort Alcazaba zijn een absolute must-see. De combinatie tussen topvoetbal, een gunstig klimaat en een prachtige stad zijn een garantie voor een mooi voetbalweekend!

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.