Lazio Roma

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Lazio Roma. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Rome. Kies zelf uit vluchten, hotels en tickets waardoor u de perfecte voetbalreis samenstelt. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stadio Olimpico. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Lazio Roma wordt gezien als de club van de rijken en intellectuelen. De 'Biancocelesti' spelen al sinds oprichting in het zo herkenbare wit-blauw gestreepte shirt. Lazio is al jaren actief op het hoogste voetbalniveau van Italië. De prijzenkast is onder andere gevuld met een Europa Cup II en een Europese supercup. De hoofdstedelingen mogen zich daarnaast tweevoudig landskampioen noemen. De thuiswedstrijden worden in het met AS Roma gedeelde Stadio Olimpico gespeeld, waar plaats is voor ruim 70.000 voetbalfans. De Romeinse derby is een van de mooiste wedstrijden van Europa.

Uiteraard heeft Rome nog veel meer te bieden dan topvoetbal alleen. Het Colosseum, de Sint Pieter en het Pantheon zijn enkele voorbeelden van de cultuurhistorische schatten van de Italiaanse hoofdstad.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.