Internazionale

Ga via Relatiemarketing.nl op voetbalreis naar Internazionale. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Milaan. Kies op onze website zelf uit vluchten, hotels en entreebewijzen en stel uw voetbalreis op maat samen. Op www.relatiemarketing.nl vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Giuseppe Meazza. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Internazionale is de laatste jaren zeer succesvol, zo werd in 2010 onder leiding van succescoach Jose Mourinho zelfs de 'treble' gewonnen: landstitel, beker en Champions League, een unieke prestatie. De 'Nerazurri’ hopen dit kunststukje (gedeeltelijk) te kunnen herhalen. Het indrukwekkende Giuseppe Meazza Stadion deelt Internazionale met stadgenoot en aartsrivaal AC Milan. De fanatieke aanhang zorgt voor een echte Italiaanse entourage.

De Noord-Italiaanse modestad Milaan kent vele bezienswaardigheden als musea, kerken en theaters. Geniet met Relatiemarketing.nl van topvoetbal in combinatie met het prachtige Milaan.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.