Feyenoord

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw Feyenoord Arrangement! Relatiemarketing.nl biedt in samenwerking met Feyenoord Hospitality en EMboost u nu de mogelijkheid om arrangementen voor de thuiswedstrijden voor Feyenoord via onze website te boeken! 

Zowel laagdrempelige als zakelijke arrangementen zijn beschikbaar. Voor elk wat wils!

Zalmhuis Arrangementen

Het Zalmhuis Arrangement is een uitermate geschikte manier om tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord uw relaties, vrienden en/of collega's te ontvangen in een ontspannen én sportieve ambiance. Een compleet verzorgde dag met een heerlijke lunch of diner, vervoer op een typisch Rotterdamse wijze en natuurlijk een bezoek aan een wedstrijd van Feyenoord in De Kuip. Dat zijn de onderdelen van het Zalmhuis Arrangement van Feyenoord Hospitality. Bekijk de wedstrijd vanaf uw zitplaats op de lange zijde en geniet samen met uw relaties van de sfeer in het mooiste stadion van Nederland. 

Family & Friends Arrangement
Speciaal voor Relatiemarketing.nl heeft Feyenoord het laagdrempelige 'Family en Friends' arrangement samengesteld. Zo kunt u gemakkelijk met bekenden een thuiswedstrijd van Feyenoord bijwonen. Bekijk de wedstrijd vanaf een gereserveerde tribuneplaats en geniet samen met uw vrienden en/of familie van de sfeer in dit schitterende stadion!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.