FC Twente

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw FC Twente Arrangement! Relatiemarketing.nl biedt u nu, in samenwerking met FC Twente, de mogelijkheid om arrangementen voor de thuiswedstrijden van FC Twente via onze website te boeken! 

Zowel unieke groepsarrangementen voor 10 personen als arrangementen vanaf 2 personen zijn beschikbaar. Voor elk wat wils!

FC Twente Hospitality Arrangement
Het FC Twente Hospitality Arrangement is een uitermate geschikte manier om tijdens thuiswedstrijden van FC Twente uw relaties, vrienden en/of collega's te ontvangen in een ontspannen én sportieve ambiance. Voorafgaand aan een wedstrijd verwelkomen wij u en uw gasten graag met een luxe drank en heerlijk buffet of diner. De voetbalwedstrijd bekijkt u vanuit een luxe seat op de hoofdtribune. U heeft daarnaast toegang tot de FC Twente Lounge.

Uniek Voetbalforum Arrangement

Samen met uw relaties vooruitkijken naar de wedstrijd in De Grolsch Veste met de kennis van prominenten van FC Twente en de tegenstander. Dat kan met dit unieke Voetbalforum Arrangement. Anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijd bent u welkom in de Champions Lounge voor dit exclusieve voetbalforum. Ondertussen geniet u daar met uw relaties, vrienden en/of collega's van een luxe warm en koud buffet. Reserveer nu op VI-Travel uw tafel!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.