FC Porto

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar FC Porto. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Superliga (Portugal) en FC Porto. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Estádio do Dragão. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Het Estádio do Dragão (Drakenstadion) is het stadion in Porto, dat fungeert als thuishaven voor FC Porto. Het stadion heeft een capaciteit van 50.948 zitplaatsen en werd ontworpen door Manuel Salgado. De naam verwijst naar de draak in het wapen van FC Porto. Op halve hoogte, ter hoogte van de bovenzijde van de eerste ring, bevindt zich een volledige, ruime omloop voor voetgangers. Alle ingangen bevinden zich aan deze omloop. Verder is er natuurlijk de fanshop en het museum. Ook voor de niet voetbal liefhebber is dit stadion een bezoekje waard. Nog te vermelden is dat het stadion zeer goed te bereiken is. Vrijwel alle metrolijnen in Porto eindigen bij of komen langs het stadion. Er is zelfs een lijn rechtstreeks van het vliegveld naar het stadion waarbij je ook nog langs het oude centrum van Porto komt. De officiële opening vond plaats op 16 november 2003. Het voetbalelftal van Porto versloeg toen FC Barcelona met 2-0. Lionel Messi maakte in de openingswedstrijd van dit stadion zijn debuut in het eerste elftal van FC Barcelona.

De gemoedelijke en indrukwekkende sfeer in het Estádio do Dragão zal u verrassen. Beleef met Relatiemarketing.nl een wedstrijd van FC Porto en geniet daarnaast van de gezellige stad Porto met zijn vele terrassen en restaurants.


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.