Everton

Boek uw voetbalreis naar Everton bij Relatiemarketing.nl. Wij hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!). Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Goodison Park. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Everton, aartsrivaal van Liverpool, klopt de laatste jaren op de deur van de Engelse top. ‘The Toffees’ hopen weer terug te keren aan de Europese (sub)top met Ronald Koeman aan het roer. In de prijzenkast van Everton prijken onder andere negen Engelse kampioenschappen. De club uit Liverpool miste in de rijke historie slechts vier seizoenen op het hoogste niveau. De thuisbasis, Goodison Park, is een typisch Engels voetbalstadion, met een indrukwekkende sfeer.

Het aan de rivier de Mersey gelegen Liverpool staat bekend om The Beatles. Een bezoek aan het Beatles-museum, de diverse theaters en musea maken uw unieke belevenis compleet!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.