Crystal Palace

Boek uw voetbalreis naar Crystal Palace online op www.relatiemarketing.nl. Relatiemarketing.nl heeft ruime ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbaltrip samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Selhurst Park. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Na jarenlang in het Championship gespeeld te hebben maakt Crystal Palace inmiddels zijn opwachting in de Premier League. Tussen andere grootmachten uit Londen lijkt Crystal Palace, met een vrijwel lege prijzenkast, een vreemde eend in de bijt. De Zuid-Londense club kent echter een mooie historie en een grote schare fanatieke fans. Op het authentieke Selhurst Park heerst de typisch Engelse sfeer waar met name de Londense derby's intens worden beleefd.

De Britse hoofdstad Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven. Het maakt van de metropool een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.