Chelsea

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Chelsea. Relatiemarketing.nl heeft jarenlang ervaring in het verzorgen van complete voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel gemakkelijk zelf uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website kiest u uit onze arrangementen, hier vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stamford Bridge. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Chelsea is de laatste jaren opgeklommen naar de Europese top. Dit resulteerde in 2008 tot een finale in de Champions League en in 2012 zelfs tot de zege in de Champions League. In 2013 werd de Europa League gewonnen. In eigen land zijn 'the Blues' de laatste jaren succesvol met meerdere landstitels. Op Stamford Bridge zitten de supporters dicht op het veld waardoor de wedstrijd nog intenser beleefd wordt.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven. Het maakt van de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

Als official Chelsea FC Hospitality reseller kunnen wij mooie Hospitality arrangementen aanbieden in de Copthorne Lounge inclusief fantastische zitplekken. De West Stand Lower zitplaatsen voor tijdens de wedstrijd zijn gelegen op de lange zijde 1e ring ter hoogte van de 16 meter. Voorafgaand en na de wedstrijd bent u van harte welkom in de Copthorne Lounge voor onderandere een lunch of diner en een na borrel. In het boekingsproces kunt u zelf de keuze maken voor ons Chelsea Hospitality arrangement.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.