Borussia Dortmund

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Borussia Dortmund. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Bundesliga (Duitsland) en Dortmund. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Signal Iduna Park. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

De afgelopen jaren heeft Borussia Dortmund zich opgewerkt tot een absolute topploeg in Europa. De verloren Champions League-finale en het kampioenschap in 2012 vormen het begin van een nieuw voetbaltijdperk. Het Signal Iduna Park, waar 'Die Borussen' haar thuiswedstrijden speelt, is met een capaciteit van ruim 80.000 het grootste voetbalstadion van Duitsland. De Zuidtribune met 26.000 fanatieke, in de gele clubkleuren gestoken supporters staat bekend als die Gelbe Wand (de gele wand). Tijdens uw voetbalreis naar Dortmund zult u genieten van de intense Duitse voetbalsfeer!

Dortmund is een van de grotere steden in Duitsland, net over de grens vanuit Arnhem. De stad in Noordrijn-Westfalen kent een groot winkelgebied, vergelijkbaar met Amsterdam!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.