Atletico Madrid

Reis met Relatiemarketing.nl naar Atlético Madrid. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Madrid. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadio Vicente Calderón. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Atlético Madrid is traditioneel gezien de derde club van Spanje. Met de winst van de Europa League (2x) en de Europese Supercup (2x) is Atlético één van de Europese grootmachten van dit moment. In 2014 won Atlético voor het eerst sinds 1996 weer de landstitel. De club speelt dit seizoen voor het laatst in Estadio Vicente Calderon, waar bijna 55.000 supporters voor een onvergetelijke sfeer zorgen. Met name de stadsderby's tegen aartsrivaal Real Madrid worden intens beleefd.

Madrid wordt ook gezien als de ‘uitgaansstad’ van Spanje. Met veel theaters, musea, pleinen en prachtige bezienswaardigheden zult u zich geen moment gaan vervelen in de Spaanse hoofdstad. ’s Avonds kunt u terecht in één van de talloze barretjes en discotheken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.