Athletic Bilbao

Reis met Relatiemarketing.nl naar Athletic Bilbao. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Bilbao. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan San Mames. Uw voetbalreis boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Athletic Bilbao is een bijzondere club, de club is de trots van het Baskenland. Heel de stad staat dan ook als één man achter de club in het prachtige San Mames, dat zorgt keer op keer voor een ongekende Baskische voetbalsfeer. Bij Athletic Bilbao spelen uitsluitend spelers met een Baskische achtergrond, dit geeft de club nog eens een extra Baskische lading.

Bilbao is een verrassend mooie stad. Sinds 1997 staat Bilbao zo'n beetje synoniem voor het Guggenheim Museum. De grootste stad van de regio Baskenland is dankzij dit wonderlijke pronkstuk en boegbeeld getransformeerd van een kille industriestad naar een aangenaam cultuurcentrum. Een mooi contrast met de moderne architectuur vormt de gezellige binnenstad met zijn smakelijke pintxosbars. Absoluut een fantastische stad om een voetbalreis te maken!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.