AS Roma

Boek bij Relatiemarketing.nl online uw op maat gemaakte voetbalreis naar AS Roma. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het compleet verzorgen van voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Rome. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stadio Olimpico. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Van oudsher is AS Roma de club van de arbeiders, waar Lazio wordt gezien als de club van de rijken en intellectuelen. AS Roma kent een rijke historie met drie landskampioenschappen, negen bekeroverwinningen en twee supercups. Met spelers als Francesco Totti en landgenoot Kevin Strootman gaan de ‘Romeinen’ proberen de prijzenkast uit te breiden. De thuiswedstrijden worden gespeeld in Stadio Olimpico dat plaats biedt aan ruim 70.000 toeschouwers.

Uiteraard heeft Rome nog veel meer te bieden dan topvoetbal alleen. Het Colosseum, de Sint Pieter en het Pantheon zijn enkele voorbeelden van de cultuurhistorische schatten van de Italiaanse hoofdstad.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.