Arsenal

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar Arsenal. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen complete voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en entreebewijzen. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Emirates Stadium. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Na jarenlang gespeeld te hebben op het historische Highbury spelen ‘The Gunners’ tegenwoordig in het Emirates Stadium. Het immense stadion heeft zich inmiddels ontpopt tot een heuse ‘twaalfde man’ voor de ploeg van Arsène Wenger. Sinds de komst van de Franse coach in 1996 heeft de club afstand gedaan van zijn saaie imago en speelt Arsenal modern en attractief voetbal.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven maken de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

Bij Arsenal bieden wij standaard Club Level entreebewijzen aan. Club Level is de VIP ring tussen de 1e en 2e ring, op deze ring bevinden zich speciale bars en restaurants voor VIP gasten. Naast uw entreebewijs ontvangt u tickets voor de Arsenal stadion- en museumtour en gratis drankjes tijdens de rust van de wedstrijd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.