AC Milan

Boek nu bij Relatiemarketing.nl uw voetbalreis naar AC Milan. Relatiemarketing.nl heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Milaan. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan San Siro. Uw voetbalweekend boekt u bij Relatiemarketing.nl!

Sinds oprichting is AC Milan een topclub. De club beleefde begin jaren ’90 mede dankzij onze landgenoten Van Basten, Gullit en Rijkaard gouden jaren. De ‘Rossoneri’ hebben inmiddels 18 maal de Scudetto, het Italiaans kampioenschap, in de prijzenkast. Ook Europees is de club zeer succesvol met maar liefst zeven maal winst van de Champions League.

De thuiswedstrijden speelt AC Milan in het immense San Siro stadion, dat gedeeld wordt met stadgenoot en aartsrivaal Internazionale. De Noord-Italiaanse modestad kent vele bezienswaardigheden als musea, kerken en theaters.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.