GIJP Live! XL - Voetbalanalyticus Veronica Inside komt met grootste voetbalcafé ooit naar Rotterdam

Het grote succes van GIJP Live! brengt René van der Gijp op 2 september 2020 naar Rotterdam Ahoy met de theatershow GIJP Live! XL. In GIJP Live! XL nodigt de populaire televisiepersoonlijkheid alle fans uit voor een bijzondere avond. Daarin praat Gijp, zoals zijn fans hem liefkozend noemen, op geheel eigen wijze over zijn persoonlijke leven, de televisiewereld en het profvoetbal. GIJP Live! XL kwam tot stand na het enorme succes van de twee uitverkochte voorstellingen Gijp Live! in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en die in De Lievekamp in Oss. Omdat veel fans achter het net visten voor kaartjes, heeft Van der Gijp besloten hen een plezier te doen door met een grotere show naar Rotterdam Ahoy te komen. 

Naast Van der Gijp zijn deze avond onder andere ook voetbalvrienden Jan Boskamp, Wim Kieft, Hans Kraay jr. en Michel van Egmond aanwezig. De presentatie is in handen van Jan Dirk Stouten. 

René van der Gijp: ‘We vinden het een geweldige uitdaging om Ahoy in te gaan en hebben besloten het geld dat we verdienen aan Support Casper te doneren. Casper van Eijck is een goede vriend en we willen zijn doel om alvleesklierkanker te bestrijden graag ondersteunen’.

GIJP Live! XL is een productie van EMboost, Jan Dirk Stouten en Friendly Fire.

Op Relatiemarketing.nl boekt u uw arrangement voor GIJP Live! XL. Heeft u voorkeur voor een op maat gemaakt arrangement of wilt u de show met een grote groep bezoeken? Vraag ons naar de mogelijkheden!