Over Relatiemarketing.nl

Al onze medewerkers zijn enthousiaste sportliefhebbers en hebben veel ervaring in het bezoeken van grote sportevenementen in binnen en buitenland. Mede door deze ruime ervaring weten wij als geen ander waar een goede sportreis aan moet voldoen. Met de grootste sportevenementen wereldwijd hebben wij uitstekende contacten opgebouwd en ook met meer dan 90% van onze hotelpartners werken wij al jaren naar grote tevredenheid samen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs en een uitstekend advies!

Persoonlijke aandacht

Als u een sportreis bij wilt boeken, neem dan gerust contact op met met één van onze medewerkers. Wij stellen de reis op maat voor u samen en voorzien u van alle benodigde informatie voor vertrek. Het grote voordeel voor u is dat wij altijd kunnen inspelen op uw persoonlijke wensen en eventuele wijzigingen in een competitieschema. Ook tijdens uw reis in het weekend is er altijd iemand telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

Betrouwbaar

Relatiemarketing.nl doet alleen zaken met officiële instanties. Zo zijn wij onder andere officieel partner van alle clubs die wij via onze website aanbieden. Dat betekent voor u dat u verzekerd bent van gegarandeerde zitplaatsen bij de wedstrijd van uw keuze.

Europeesche Logo
Premium Pakket

Voetbalwedstrijden of andere sportevenementen in het buitenland kunnen in verband met televisierechten of door onvoorziene omstandigheden op een andere datum of tijdstip worden vastgesteld. In het geval van verplaatsing of afgelasting van de wedstrijd biedt het Premium Pakket van Relatiemarketing.nl dekking en worden alle wijzigingskosten door ons vergoed. Zonder dit Premium Pakket worden eventuele meerkosten voor een wijziging aan u doorberekend. 

Deskundig advies

Hoe reis ik vanaf de luchthaven naar mijn hotel? Hoe laat dien ik te vertrekken richting het stadion vanuit het centrum van de stad? 20 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat wij de meeste luchthavens, steden en stadions zelf hebben bezocht. Als geen ander kunnen wij deze vragen voor u beantwoorden en u adviseren bij het samenstellen van uw reis.

Maatwerk

De arrangementen zoals deze op onze site staan vermeld kunnen wij in veel gevallen nog aanpassen naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw sportreis met een dag verlengen of een upgrade van de zitplaatsen in het stadion? Onze medewerkers stellen graag een programma op maat voor u samen.

Ook voor wedstrijden in Turkije, Portugal en Zuid-Amerika of andere sportevenementen kunnen wij voor u een arrangement op maat samenstellen. Zo kun u een bezoek aan de prachtige steden Istanbul, Lissabon of Buenos Aires combineren met een verhitte stadsderby. Wat dacht u van Galatasary vs Fenerbahce, Benfica vs Sporting Lissabon of Boca Juniors vs River Plate? Informeer bij ons naar de mogelijkheden op voetbalgebied binnen en buiten Europa. Met veel plezier stellen wij een mooie voetbalreis op maat voor u samen.

FC Barcelona Official Ticket Agent

FC Barcelona Official Ticket Agent

Relatiemarketing.nl is official ticket agent bij FC Barcelona, voor u is dit de garantie op officiële entreebewijzen en verzekert u zich van de beste zitplaatsen.

SGR Logo

Aangesloten bij SGR 

Een mooie voetbalreis maken? Boek nooit zonder SGR-garantie! Kijk op www.sgr.nl voor meer informatie en de voorwaarden.

Relatiemarketing.nl (KvK 54107261) is aangesloten bij SGR

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

ISTAA Logo

Aangesloten bij ISTAA 

De International Sports Travel Agencies Association (ISTAA) is in juni 2009 opgericht en heeft als doel het imago van sportevenementen te versterken, gaststeden als aantrekkelijke reisbestemmingen te promoten en investeringen in het sporttoerisme wereldwijd te bevorderen. De ISTAA leden zijn afgevaardigden van sportreisorganisaties, evenementenbureaus en andere professionals uit de (sport/toeristische) branche.

Alleen gerenommeerde partijen die officieel partner zijn van een voetbalclub of sportbond worden toegelaten. 

Relatiemarketing.nl (onderdeel van Emboost B.V.)
Langesteijn 130
3342 LG Hendrik- Ido-Ambacht
Tel: 078-6201533

KvK nummer: 54107261
BTW nummer: NL851165357B01